Referencer

Referencer

 

 

 

Jeg kan varmt anbefale Pilates hos Aktiv Fysioterapi til alle!

Heidi, 41 år.

 

Jeg blev opereret for en discus prolaps i august 2011. Efter genoptræning hos Sønderborg Kommune startede jeg med Pilates hos Aktiv Fysioterapi. Jeg var meget tryg ved at træne hos Aktiv Fysioterapi, fordi instruktørerne med deres faglighed havde forståelse for min situation.

Jeg startede fra 0 med muskelopbygning, og jeg kunne godt og vel ikke ret meget, da jeg startede. Men jeg kunne hurtig fornemme, at jeg kunne lidt mere for gang til gang. I dag er jeg smertefri og har en fået en stærk ryg og en stor forståelse for min kropsholdning og muskelopbygning af de små indre muskler omkring min ryg, og så er der sidegevinster ved at hele kroppen bliver stærk og stabiliseret. Jeg kan varmt anbefale Pilates hos Aktiv Fysioterapi til alle der har brug for stabilitet i både ryg, skulder og knæ.

 

 

Det er dejligt at Aktiv Fysioterapi har Pilateshold både om formiddagen og eftermiddagen.

Birgit, 52 år.

 

Jeg har dyrket Pilates 1-2 gange om ugen de sidste 6 år. P.g.a. dårlig ryg havde jeg mange smerter, men disse er i løbet af årene blevet mindre, og er nu næsten væk takket været ar træne Pilates hos Aktiv Fysioterapi. Det er dejligt at Aktiv Fysioterapi har Pilateshold både om formiddagen og eftermiddagen. Da jeg har skiftende arbejdstider med nattevagter, finder jeg næsten altid et hold at være med på. Ligeledes synes jeg, at det er fint med maks. 12 pers. på holdet, da instruktøren hermed hele tiden kan holde øje med at øvelserne gøres rigtigt. Håber efterhånden at flere læger får øjnene op for muligheden for at sende folk med ryg og skulderproblemer til Pilates. Hos Aktiv Fysioterapi har de i hvert fald hjulpet mig utrolig meget.

 

 

Det er nærmest en form for meditation for mig. Det bidrager den gode stemning hos Aktiv Fysioterapi også til.

Karin

 

Jeg har dyrket Pilates i sammenlagt 5 år og kan ikke undvære det. Jeg arbejder på kontor og har derfor stillesiddende arbejde, hovedsageligt med skærmarbejde. Det gør at jeg har nakkespændinger, der kan udvikle sig til hovedpine. Det er Pilates dog med til at forhindre. Jeg har opdaget, at jeg uden Pilates oftere får hovedpine.

Jeg er også blevet mere kropsbevidst efter jeg startede med Pilates, har fået en bedre kropsholdning og undgår ondt i ryggen.

At koncentrere mig om min krop mens jeg dyrker Pilates, er for mig også afstressende. Det er nærmest en form for meditation for mig. Det bidrager den gode stemning hos Aktiv Fysioterapi også til.

Jeg træner hele kroppen med Pilates og det er for mig et perfekt supplement til den løbetræning jeg også laver.

 

 

Min datter siger altid: "Du er så glad hver gang, når du kommer fra Pilates-træningen."

Lone, 45 år.

 

Pilates hos Aktiv Fysioterapi har for mig har åbnet en helt ny verden, hvor man træner og styrker sin krop. Det er supergode og effektive øvelser der samtidig strammer kroppen op, også det indefra. Sidegevinsten er samtidig også, at man opnår en kropsfornemmelse og får en bevidsthed på, hvad man selv gennem træningen kan opnå for, at få en krop der kan holde til en, og som kan fungere i en stresset hverdag.

Jeg har selv fået en meget stærkere ryg og en smidighed, som jeg ikke troede, var mulig. Min kropsholdning har synligt ændret sig, og jeg føler en styrke, balance og harmoni i hele kroppen.

Jeg henter energien i at gå til Pilates, og oplever en velvære og udvikling i træningen for hver gang. Kroppen udvikler sig med styrke og smidighed gennem Pilates øvelserne.

Min datter siger altid: "Du er så glad hver gang, når du kommer fra Pilates-træningen." Jeg er rigtig glad for Pilates-træningen. Det er blevet min bedste ven :-), og den bedste medicin for min fysiske og psykisk udholdenhed.

 

aktivfys.dk 2012